eXtaZis PaintBall - Nyíregyháza

Paintball gyerekeknek 10-14 éves kor között a nyíregyházi paintball pályán

Új szolgáltatásunkkal kifejezetten a fiatalabb korosztályt szeretnénk megszólítani, akik aktív szórakozásra, mozgásra vágynak. Titeket, akiknek nem elég egy szülinapi torta, meg egy kis tüzijáték.

Itt bőséges izgalom, és nagy csaták várnak rátok! Sőt, hozhatod Anyát és Apát is, és jól lelövöldözheted a tesódat is. Nem fog fájni sem, mégis érzékelni fogja mindenki a találatot!

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban a 10-14 éves korosztálynak, akik szeretnék kipróbálni ennek a sportnak az izgalmait, de még nem elég idősek a megszokott - nevezzük az egyszerűség kedvéért - felnőtt markerekhez.

Továbbá családoknak, akik aktívak és új élményekre vágynak, anya, apa, nagyi, papa, tesó, keresztszülők! Mindenki jöhet, ezt a paintball csatát mindenki élvezni fogja!

Tökéletes program egyike lehet osztályok részére is.

Miben más ez, mint a felnőtt paintball?

A gyerek paintballhoz használt markerek működése rugós alapú, nincs hajtógáz, emiatt lényegesen gyengébbek, úgynevezett low impact (max. 140 fps), alacsony hatásfokúak.

Ezen túlmenően a kilött lövedék - paintball golyó - is lényegesen kisebb, .50 CAL. ( a felnőtt markerekhez .68 CAL méretű golyókat használunk )

A gyerek paintballhoz használt markerek erős műanyag szerkezetüek, éppen ezért nagyon könnyűek is (max. 1 kg), simán elbírja mindenki, a felnőtt markereknek ezzel szemben minden alkatrésze fémből készült, plusz a rajtuk lévő palack súlyát is számításba kell vennni, azzal együtt pedig akár 4-6 kg-ot is nyomhatnak.

Az általunk rendszeresített Valken Gotcha típusú gyerek markerekhez a felnőtt markerekhez hasonló golyótartó tár is rendelkezésre áll, emiatt nagyban hasonlítanak is és egyúttal több mint 100 db lövedéket is képesek egyszerre tárolni, más rendszerekkel szemben. Vagyis 100 db. golyót biztosan be tudsz vinni magaddal a játékhoz, ami óriási élményt biztosíthat a néhány darabos feltöltési opcióval szemben!

Gyerek paintball felszerelés, képek

Teljes fejet védő gyerek paintball maszk
Gyerek paintball csata
Le is teszteltük a gyerek paintball felszereléseket lányokkal!
.. és fiúkkal is!
A Vörös Commandó

Fontos megemlíteni a védőfelszerelést is!

Kiemelten fontos ezek közül a paintball maszk, ahogy a felnőtt játékban is! Lényeges különbség a kettő között, hogy ebben az esetben a teljes fejet - a fejtetőt is! - védő maszkot biztosítunk a játékosoknak! Ezek kifejezetten gyerekeknek szánt maszkok.

Minden gyerek játékos számára rendelkezésre áll a felső testet védő golyóálló mellény!

Mit kell még tudni a játékról?

Fontos, hogy megfelelő ruházatban gyertek el paintballozni. Egy jól zárt lábbeli, lehetőleg bakancs, egy hosszú szárú melegítő alsó, felső résszel tökéletesen megfelel a célnak. Ruházatot - egyelőre - nem tudunk biztosítani a játékhoz.

Megjelent: 5946 alkalommal
Értékelés:
(15 szavazat)