Szia!

Kicsit szomorú, de felelős döntést hoztam.

Mától bizonytalan időre felfüggesztjük a paintball játékok szervezését!

Kérek mindenkit, aki a foglalást fontolgatta próbálja meg egy későbbi időpontra eltolni az alkalmat. Minden szükséges információt megosztunk majd mindegyik felületen amit használunk ha végre újra biztonságban leszünk!

Maradjatok otthon, hogy minél kevesebb esélye legyen a vírusnak, most így tudunk csatát nyerni! Arról pedig ne is álmodjon a kis covid19, hogy legyőzhet minket!

Kitartást kívánok mindenkinek, tartsátok be a kormányzat utasításait, hogy mielőbb túl legyünk ezen!!

Ha szeretnél meglepetést pl szülinapra, ajándékozd meg az ünnepeltet élménykártyával, mert ez kézzel fogható és felhasználható lesz ha véget ért az őrület! Érdeklődj üzenetben vagy telefonon!

Berencsi Zoltán
eXtaZis PaintBall

#maradjotthon #havegelovoldozunk #paintballvirusutan

eXtaZis PaintBall - Nyíregyháza

2019. július 15.

Változások 2019.07.15 után

Értékelés:
(3 szavazat)

Elérkezett végre ez a nap is!

Elkészült, leteszteltük, felavattuk az új pályát, pontosabban a 3. fejlesztési fázis végére értünk! Kibővült a biztonsági zóna, immár van marker állvány és öltöző is.

Nagy bátorsággal jelenthetjük ki, hogy nincs még egy hasonló pálya a megyében!

Nem hiszed? Gyere próbáld ki!

Időpontfoglalás

Jelenleg nagyjából 3500nm-en, számtalan fedezékkel, most már lényegesen összetettebb taktikai csatára is alkalmas megoldásokkal várjuk a jelentkezőket.

Módosult a foglalási folyamat

A foglaló összege ahogyan korábban is, most is a minimum 10 fős létszám esetében 10.000 HUF, ettől nagyobb létszámnál pedig 1000 HUF / fő foglalási díjat szükséges megfizetni a foglalás alkalmával.

Hosszas tanakodás után úgy döntöttünk az alapcsomag tartalma és összeállítása nem fog változni, azonban az ára emelkedik, mától 3.300 HUF / fő, a további lőszer árak pedig 1.400 HUF / 100 db-ra változik .

A már lefoglalózott játékokat a foglalás pillanatában aktuális árakon - ahogyan ezt akkor megígértük - szervezzük és bonyolítjuk le.

Fontos

Fontos és feltétlenül javasoljuk, hogy időpontfoglalás előtt olvasd át a Kérdések és Válaszok menüpont tartalmát és ellenörizd a naptárunkat a szabad időpontok miatt!

A Paintball pálya Nyíregyháza menüpontot használva találsz egy térképet, útvonaltervezőt, GPS koordinátákat is vagy egyszerűen csak a telefonodon Google Maps-be, esetleg Waze-ba írd be, hogy eXtaZis PaintBall (a kis és nagybetű mindegy! :) ) és pontosan ide fog hozni a navigáció. A bejáratnál egy piros tábla jelzi hol tudsz behajtani, majd kövesd a piros nyulat! (Follow the RED rabbit!)

Gyere El Te is.... Ha MeRSZ!

Keres a piros táblát, itt a bejárat!

eXtazis PaintBall pálya bejárat

Follow the RED rabbit (kövesd a piros nyulat)

Follow the RED rabbit (kövesd a piros nyulat)
Megjelent: 299 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. július 15.