Elérkezett végre ez a nap is!

Elkészült, leteszteltük, felavattuk az új pályát, pontosabban a 3. fejlesztési fázis végére értünk! Kibővült a biztonsági zóna, immár van marker állvány és öltöző is.

Nagy bátorsággal jelenthetjük ki, hogy nincs még egy hasonló pálya a megyében!

Nem hiszed? Gyere próbáld ki!

Időpontfoglalás

Jelenleg nagyjából 3500nm-en, számtalan fedezékkel, most már lényegesen összetettebb taktikai csatára is alkalmas megoldásokkal várjuk a jelentkezőket.

Módosult a foglalási folyamat

A foglaló összege ahogyan korábban is, most is a minimum 10 fős létszám esetében 10.000 HUF, ettől nagyobb létszámnál pedig 1000 HUF / fő foglalási díjat szükséges megfizetni a foglalás alkalmával.

Hosszas tanakodás után úgy döntöttünk az alapcsomag tartalma és összeállítása nem fog változni, azonban az ára emelkedik, mától 3.300 HUF / fő, a további lőszer árak pedig 1.400 HUF / 100 db-ra változik .

A már lefoglalózott játékokat a foglalás pillanatában aktuális árakon - ahogyan ezt akkor megígértük - szervezzük és bonyolítjuk le.

Fontos

Fontos és feltétlenül javasoljuk, hogy időpontfoglalás előtt olvasd át a Kérdések és Válaszok menüpont tartalmát és ellenörizd a naptárunkat a szabad időpontok miatt!

A Paintball pálya Nyíregyháza menüpontot használva találsz egy térképet, útvonaltervezőt, GPS koordinátákat is vagy egyszerűen csak a telefonodon Google Maps-be, esetleg Waze-ba írd be, hogy eXtaZis PaintBall (a kis és nagybetű mindegy! :) ) és pontosan ide fog hozni a navigáció. A bejáratnál egy piros tábla jelzi hol tudsz behajtani, majd kövesd a piros nyulat! (Follow the RED rabbit!)

Gyere El Te is.... Ha MeRSZ!

{module Útvonal terv modul}

Keresd a piros táblát, itt a bejárat!

eXtazis PaintBall pálya bejárat

Follow the RED rabbit (kövesd a piros nyulat)

Follow the RED rabbit (kövesd a piros nyulat)