eXtaZis PaintBall - Nyíregyháza

Nagy változások következnek 2019.07.15. után!

Nagy terveink vannak a jövőre nézve, amiket folyamatosan meg is valósítunk. Részben ezek indokolják azt, hogy 2019 július 15-től átalakítjuk az árképzésünket ami az árak és összetevők változásával fog járni.

Módusulni fog a foglalási folyamat és a foglaló összege is, sokkal jobban fogja követni a játékos létszámot így könyebben kalkulálható.

Miért tesszük ezt?

Az elmúlt 14 évben egyszer volt alkalom rá amikor árakat módosítottunk - ~4 éve - ekkor is nagyon minimális mértékben. A kezdés óta eltelt időben a költségeink nekünk is - mint mindehol - jelentős mértékben nőttek. ezért a szolgáltatásaink színvonalának további növeléséhez elengedhetetlen ez a lépés.

Mi változott meg az elmúlt 14 év során?

Felállítottunk egy új pályát amit immár 3. izben bővítünk, fejlesztjük a biztonsági zónát, hogy minél kényelmesebb és biztonságosabb lehessen a játékon kívüli itt tartózkodásotok is. Akik már játszottak nálunk tudják mennyire komolyan vesszük a biztonság kérdését!

Mi változik még?

Tovább bővül a marker arzenál, a biztonsági felszerelések és egyéb kiegészítők garmadája is. Új szolgáltatást is bevezetünk, a 14 év alatti korosztály is hamarosan kipróbálhatja a paintballozás izgalmait, erről részletesen fogunk írni egy következő postban.

Fontos tudni!

A 2019 július 15-ig beérkező foglalásokat a honlapon jelenleg is elérhető feltételek mellett lehet igénybe venni! Tehát ha eddig az időpontig foglalást kezdeményezel és időpontot foglalózol le - akár jóval későbbi időpontra is! - ezekkel a feltételekkel fogunk neked játéklehetőséget biztosítani!

Figyelj, kövesd a tartalmainkat és ne maradj le!

eXtaZis PaintBall - Kelet-Magyarország
GyeRe el Te is... Ha MeRsz!

Megjelent: 779 alkalommal 2019. július 01. hétfő
Értékelés:
(3 szavazat)

Képgaléria

{gallery}103{/gallery}