Kedves Látogató!

A paintball pályánk 2021.12.01. és 2022.02.01. között zárva tart.

Ne feledd, élményt addig is adhatsz például karácsonyra egy élménykártya formájában!
Találkozunk tavasszal mi már nagyon várjuk!

×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/103

eXtaZis PaintBall - Nyíregyháza

2019. július 01.

Nagy változások következnek 2019.07.15. után!

Értékelés:
(3 szavazat)

Nagy terveink vannak a jövőre nézve, amiket folyamatosan meg is valósítunk. Részben ezek indokolják azt, hogy 2019 július 15-től átalakítjuk az árképzésünket ami az árak és összetevők változásával fog járni.

Módusulni fog a foglalási folyamat és a foglaló összege is, sokkal jobban fogja követni a játékos létszámot így könyebben kalkulálható.

Miért tesszük ezt?

Az elmúlt 14 évben egyszer volt alkalom rá amikor árakat módosítottunk - ~4 éve - ekkor is nagyon minimális mértékben. A kezdés óta eltelt időben a költségeink nekünk is - mint mindehol - jelentős mértékben nőttek. ezért a szolgáltatásaink színvonalának további növeléséhez elengedhetetlen ez a lépés.

Mi változott meg az elmúlt 14 év során?

Felállítottunk egy új pályát amit immár 3. izben bővítünk, fejlesztjük a biztonsági zónát, hogy minél kényelmesebb és biztonságosabb lehessen a játékon kívüli itt tartózkodásotok is. Akik már játszottak nálunk tudják mennyire komolyan vesszük a biztonság kérdését!

Mi változik még?

Tovább bővül a marker arzenál, a biztonsági felszerelések és egyéb kiegészítők garmadája is. Új szolgáltatást is bevezetünk, a 14 év alatti korosztály is hamarosan kipróbálhatja a paintballozás izgalmait, erről részletesen fogunk írni egy következő postban.

Fontos tudni!

A 2019 július 15-ig beérkező foglalásokat a honlapon jelenleg is elérhető feltételek mellett lehet igénybe venni! Tehát ha eddig az időpontig foglalást kezdeményezel és időpontot foglalózol le - akár jóval későbbi időpontra is! - ezekkel a feltételekkel fogunk neked játéklehetőséget biztosítani!

Figyelj, kövesd a tartalmainkat és ne maradj le!

eXtaZis PaintBall - Kelet-Magyarország
GyeRe el Te is... Ha MeRsz!

Megjelent: 640 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. július 01.

Képgaléria

{gallery}103{/gallery}