Szia!

Kicsit szomorú, de felelős döntést hoztam.

Mától bizonytalan időre felfüggesztjük a paintball játékok szervezését!

Kérek mindenkit, aki a foglalást fontolgatta próbálja meg egy későbbi időpontra eltolni az alkalmat. Minden szükséges információt megosztunk majd mindegyik felületen amit használunk ha végre újra biztonságban leszünk!

Maradjatok otthon, hogy minél kevesebb esélye legyen a vírusnak, most így tudunk csatát nyerni! Arról pedig ne is álmodjon a kis covid19, hogy legyőzhet minket!

Kitartást kívánok mindenkinek, tartsátok be a kormányzat utasításait, hogy mielőbb túl legyünk ezen!!

Ha szeretnél meglepetést pl szülinapra, ajándékozd meg az ünnepeltet élménykártyával, mert ez kézzel fogható és felhasználható lesz ha véget ért az őrület! Érdeklődj üzenetben vagy telefonon!

Berencsi Zoltán
eXtaZis PaintBall

#maradjotthon #havegelovoldozunk #paintballvirusutan

eXtaZis PaintBall - Nyíregyháza

2013. július 15.

Legénybúcsú és Medve vadászat a nyíregyházi paintball pályán!

Értékelés:
(2 szavazat)
Legénybúcsú és Medve vadászat a nyíregyházi paintball pályán! Legénybúcsú és Medve vadászat a nyíregyházi paintball pályán!

A legénybúcsú kiválló alkalom arra, hogy paintballozzunk egy igazán jót. Sőt...

Egyre többen választják a paintballt le- és/vagy felvezetéshez a legénybúcsú programja során. Bizton állíthatom, hogy sokkal jobban esik a sör is egy hatalmas csata után.

A mostani játék során is felmerült, hogy jó móka lehet, ha a vőlegény tapasztalatot szerez milyen is egy igazi "csata", egy olyasmi ami - állítólag - majd férjként várhat rá. Itt most ugyan "csak" néhány vadász baráttal kellett megküzdenie!

A mostani vőlegény - innen is gratula Tamásnak! - teljesítményére tekintettel a róka vadászatot átkereszteljük Medve vadászatra, s mint tudjátok a "Medve nem játék!"

A legénybúcsús paintball csata képei megnézhetőek a képgalériában!

Megjelent: 1534 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. július 15.