Szia!

Kicsit szomorú, de felelős döntést hoztam.

Mától bizonytalan időre felfüggesztjük a paintball játékok szervezését!

Kérek mindenkit, aki a foglalást fontolgatta próbálja meg egy későbbi időpontra eltolni az alkalmat. Minden szükséges információt megosztunk majd mindegyik felületen amit használunk ha végre újra biztonságban leszünk!

Maradjatok otthon, hogy minél kevesebb esélye legyen a vírusnak, most így tudunk csatát nyerni! Arról pedig ne is álmodjon a kis covid19, hogy legyőzhet minket!

Kitartást kívánok mindenkinek, tartsátok be a kormányzat utasításait, hogy mielőbb túl legyünk ezen!!

Ha szeretnél meglepetést pl szülinapra, ajándékozd meg az ünnepeltet élménykártyával, mert ez kézzel fogható és felhasználható lesz ha véget ért az őrület! Érdeklődj üzenetben vagy telefonon!

Berencsi Zoltán
eXtaZis PaintBall

#maradjotthon #havegelovoldozunk #paintballvirusutan

eXtaZis PaintBall - Nyíregyháza

2013. szeptember 06.

Helló raktárosok! Paintballozunk?

Értékelés:
(1 szavazat)
Helló raktárosok! Paintballozunk? Helló raktárosok! Paintballozunk?

Ez a csapat nagyon jó példa volt rá, hogy a paintball kortól és nemtől függelenül kiválló szórakozási, csapatépítési lehetőséget biztosít!

"Kintről" úgy tűnt a hölgyek is élvezték a játékot és a nagypapa - bár nem látszott rajta, hogy már az - is óriási lelkesedéssel játszotta végig a köröket.

Részünkről nagyon tetszett a csapat hozzáállása, mentalitása. Igazán élvezetes volt így a játékvezetés is! Bízom benne lesz folytatás.

A fényképek sajnos nem lettek a legjobb minőségüek, a telefon ezt tudja ilyen fényviszonyok mellett, a digitális gépünk szervízben van. Azért felkerült pár kép a galériába.

Megjelent: 1029 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. szeptember 06.