eXtaZis PaintBall - Nyíregyháza

Paintball árak

Listaáraink - mindig aktuálisan

 • ALAP csomag 2.800 HUF / fő
 • További lövedék 1.300 HUF / 100 db.
 • Kérlek úgy készülj fel a fizetésre a játék végén, hogy legyen nálad megfelelő címletű bankjegy! (mindenkinek valószínüleg nem tudunk nagy címletet felváltani)

Az alap csomag tartalma /fő

 • Teljes arcot védő színes paintball maszk
 • Félautomata Paintball marker - Tippmann 98
 • 100 DB. kezdő lövedék
 • Katonai gyakorló felső védőruházatnak.

Az időpontfoglalás menete:

 1. Tervezz előre!
 2. Nézd meg a naptárunkat és válasz egy szabad időpontot, ne feledd a biztonság kedvéért legyen egy esőnap is betervezve!
 3. Ha sikerült mindenkivel egyeztetni foglald le a kiválasztott időpontot, ehhez kattints az időpontfoglalás menüre, töltsd ki értelemszerűen a foglalási formot. Válasz üzenetben részletesen tájékoztatunkt a továbbiakról!
 4. Figyelem! A foglalónak a játék tervezett időpontja előtt legalább 5 nappal meg kell érkeznie, ennek hiányában nem tudjuk garantálni, hogy a kiválasztott időpontban játéklehetőséget tudunk biztosítani a csapatodnak!
 5. Osztd meg a csapattársaiddal is a szükséges tudnivalókat, hogy mindenki felkészülhessen ne a pályán szembesüljön vele, hogy nem jutott el hozzá az információ!
 6. Feltétlen jelezd ha a foglaló utalása megtörtént!
 7. A visszaigazolásig kérlek legyél türelmes, nagyon igyekszünk!
A feltüntetett árak bruttó árak és min. 10 fő részvétele esetén biztosítjuk!
A változtatást jogát fenntartjuk! Az oldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlat tételnek! Különböző akciókat, kedvezményeket összevonni nem lehet!

Számla igényedet kérjük, hogy előre jelezd! Elektronikus (e-számla) számlát állítunk ki akár a helyszínen azonnal!

Értékelés:
(54 szavazat)
Paintball árak - 4.5 ből 5 pont 54 szavazat alapján
Mi történik rossz idő esetén, ha esik az eső vagy túl hideg van?

Feltétlenül azt javasoljuk, hogy gondoljatok erre is az időpontfoglalás előtt és tervezzetek be egy esőnapot! Kültéri programoknál ez bevett gyakorlat - nálunk is - ez is a felkészülés része.

Ha az adott időpontban nem esik az eső és a külső hőmérséklet eléri a +10 C fokot, a játékot természetesen megtartjuk, részben ezért kérjük azt, hogy egyeztessünk még mielőtt elindulnátok a pálya helyszínére!

Amennyiben úgy alakulna, hogy játék közben ér el minket az eső, annak mértékét figyelembe véve ott a helyszínen közösen eldöntjük hogyan kezeljük. Jellemzően egy kis szemerkélő eső nem fog sokat befolyásolni, ha nagy zuhét kapunk addig megállítjuk a játékot és megvárhatjuk amíg elvonul vagy az addig a tárakba kiöntött lőszerfogyasztás alapján elszámolunk.

A tárakba kiöntött lőszert visszaváltani nincs lehetőség!

Mi a baj az esővel?

Azon kívül, hogy jó elázhatunk, a mi esetünkben ha a maszkok lencséit folyamatos eső érné egyszerűen nem látnátok ki rajta, mint egy autó aminek nincs ablaktörlője. A folyamatos törölgetés pedig fizikailag kivitelezhetetlen és elrontaná a játékélményt.

Mennyi ideig tart egy játék?

Az alap csomaghoz 2 óra játékidőt biztosítunk

Tudnod kell ez pontosan mit is jelent és hogyan viszonyulunk hozzá

Az alap csomagban 100 darab kezdő lőszert biztosítunk neked. A markerek a 100 darab lőszert körülbelül 45 másodperc alatt képesek kilőni!

Természetesen nem ez a jellemző felhasználási idő, de ehhez kell viszonyítanunk a 2 óra játék időt és így láthatod, hogy messze túltervezett időkeretet biztosítunk a játékhoz.

Nagy általánosságban - a tapasztalataink szerint - a 100 darab lőszer 2-3 körre elegendő, ami körülbelül fél óra aktív játékot jelent

Miután ráéreztél a paintball ízére és újabb 100 lőszert töltöttél a tárba a játék idő ehhez képest rugalmasan alakítható!

Tehát a játékidő automatikusan növekszik a lőszerfogyasztással arányosan!

Mikor vagytok nyitva?

Paintballozni csak előre lefoglalt időpontban lehet!

Nincs nyitvatartási idő.

Kérlek olvasd el a "Hogyan tudok időpontot foglalni?" menüpontot!

Mit hozzak magammal?

Feltétlen szükséged lesz egy jó nagy adag bátorságra!

Azon túl érdemes magaddal hoznod ezeket is:

 • Váltás ruha (felső és alsó ruházat is szükséges lehet, akármilyen idő van kint garantáltan le fogsz izzadni!)
 • Hozz magaddal olyan ruházatot, amit játék közben is használhatsz, ha pl nem lenne rád megfelelő méret vagy van kedvenc saját ruhád, nadrágot -melegítő alsó, munkásnadrág, régi farmer- mindenképpen hozz magaddal!
 • Magas, bokát is védő cipőt(bakancs a legjobb, ne feledd terepen leszünk!), tornacipő, szandál, papucs nem alkalmas a játékhoz! Ha meglepetés bulit szervezel gondolj rá, hogy akit meglepsz neki is szükgése lesz mindenre a játékhoz!
 • Jól jöhet az ötujjas kesztyű
 • Törölköző
 • Víz
Hogyan tudok időpontot foglalni?

Az időpont foglalásnál vedd figyelembe, hogy a játék tervezett napja előtt legalább 5 nappal le kell foglalóznod a kiválasztott időpontot!

Foglaló nélkül nem tudjuk garantálni, hogy a kiválasztott időpontban játéklehetőséget tudunk biztosítani!

A foglalót személyesen Nyíregyházán telefonon előre egyeztetett helyszínen és időben tudod átadni. A lefoglalózott időpont bekerül a honlapon is látható naptárunkba, onnantól biztosan tiéd/tietek az időpont. Ha a személyes találkozó nehezen megoldható, érdeklődj telefonon egyéb lehetőségekről.

A foglaló összege magányszemélyek esetén 10.000 HUF, céges rendezvények alkalmával 20.000 HUF

A foglaló öszzege a játék végén az elszámolásnál beszámításra kerül!

Kérlek úgy készülj fel a fizetésre a játék végén, hogy legyen nálad megfelelő mennyiségű és címletű bankjegy az árainkhoz képest, a nagy címleteket nem biztos, hogy mindenkinek fel tudjuk váltani!

Hány éves kortól ajánljuk a paintballt?

Alapvetően nagykorú, 18. évet betöltött személyeket várunk. A paintball egy játék és mégsem! Nagyon fontos, hogy fegyelmezetten, a többi résztvevő testi épségét szem előtt tartva, jól meghatározott keretek között folyjon a játék.

A biztonságot minden egyéb szempont elé helyezzük! Ezért kiemelten fontos, hogy a részvevők megértsék és betartsák a biztonsági és játékszabályokat!

Ezért az alábbi megkötéseket alkalmazzuk:

 • 14 éves kor alatt a felnőtt pályán és felszereléssel senkit nem engedünk paintballozni akkor sem ha a szüleid jelen vannak és ők engedélyezik!
 • 18 éves korig írásos szülői engedély bemutatása szükséges, vagy nagykorú személyes felügyelete.