Feltétlenül azt javasoljuk, hogy gondoljatok erre is az időpontfoglalás előtt és tervezzetek be egy esőnapot! Kültéri programoknál ez bevett gyakorlat - nálunk is - ez is a felkészülés része.

Ha az adott időpontban nem esik az eső és a külső hőmérséklet eléri a +10 C fokot, a játékot természetesen megtartjuk, részben ezért kérjük azt, hogy egyeztessünk még mielőtt elindulnátok a pálya helyszínére!

Amennyiben úgy alakulna, hogy játék közben ér el minket az eső, annak mértékét figyelembe véve ott a helyszínen közösen eldöntjük hogyan kezeljük. Jellemzően egy kis szemerkélő eső nem fog sokat befolyásolni, ha nagy zuhét kapunk addig megállítjuk a játékot és megvárhatjuk amíg elvonul vagy az addig a tárakba kiöntött lőszerfogyasztás alapján elszámolunk.

A tárakba kiöntött lőszert visszaváltani nincs lehetőség!

Mi a baj az esővel?

Azon kívül, hogy jó elázhatunk, a mi esetünkben ha a maszkok lencséit folyamatos eső érné egyszerűen nem látnátok ki rajta, mint egy autó aminek nincs ablaktörlője. A folyamatos törölgetés pedig fizikailag kivitelezhetetlen és elrontaná a játékélményt.