Szia!

Kicsit szomorú, de felelős döntést hoztam.

Mától bizonytalan időre felfüggesztjük a paintball játékok szervezését!

Kérek mindenkit, aki a foglalást fontolgatta próbálja meg egy későbbi időpontra eltolni az alkalmat. Minden szükséges információt megosztunk majd mindegyik felületen amit használunk ha végre újra biztonságban leszünk!

Maradjatok otthon, hogy minél kevesebb esélye legyen a vírusnak, most így tudunk csatát nyerni! Arról pedig ne is álmodjon a kis covid19, hogy legyőzhet minket!

Kitartást kívánok mindenkinek, tartsátok be a kormányzat utasításait, hogy mielőbb túl legyünk ezen!!

Ha szeretnél meglepetést pl szülinapra, ajándékozd meg az ünnepeltet élménykártyával, mert ez kézzel fogható és felhasználható lesz ha véget ért az őrület! Érdeklődj üzenetben vagy telefonon!

Berencsi Zoltán
eXtaZis PaintBall

#maradjotthon #havegelovoldozunk #paintballvirusutan

eXtaZis PaintBall - Nyíregyháza

Impresszum

A webhely hivatalos internetcíme: www.extazispaintball.hu.

Az oldalon található képek és videó állományok közléséhez minden azokon szereplő személy írásban hozzájárult! Ezek tovább közléséhez, más oldalakon való megjelenítéséhez a forrás jól látható helyen történő megjelenítése mellet hozzájárulunk! Megköszönjük ha külön értesítesz erről minket!

Az oldalunkat elsősorban a mai modern böngészőkre optimalizáltuk. Emiatt az IE-t (főleg IE6) használó látogatók bizonyos esetekben nem élvezhetik annak tartalmát teljes mértékben. Arra bíztatunk mindekit, aki még IE-t használ (bármilyen verziót!) cserélje le pl: Firefoxra!

Az "Árak" menüpont alatt feltüntetett árak, nettó árak! A változtatást jogát fenntartjuk! Az oldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlat tételnek!

Nyeremények

A meghirdetett nyereményjátékokra külön szabályok vonatkozhatnak, melyekről a weblapon tájékozódhat. A szabályok megismerése és követése a felhasználó felelőssége!

A cégünk által felajánlott, meghirdetett nyeremények készpénzre nem vállthatóak! Az azokon feltüntetett valós értéken és módon használhatóak fel, másra át nem ruházhatóak. Kizárólag a feltüntetett időpontig használhatóak fel!

A nyeremények felhasználása esetén a minimális játékos létszám 12fő, ettől eltéri nem áll módunkban!

Cégadatok

CyberBanan 2.0 Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

  • Röviditett cégnév: CyberBanan 2.0 Kft.
  • Ügyvezető: Berencsi Zoltán
  • Telefon: +36 - 70 - 536-0601
  • Internet cím: www.cyberbanan.hu
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Székhely: 4492 Dombrád, Kossuth L. u. 74.
  • Adószám: 14203787-1-15
  • Közösségi adószám: HU14203787
  • Cg.: 15-09-072309
  • Bankszámlaszám: 10918001-00000053-48260015 - Unicredit Bank
2019. július 16. kedd