eXtaZis PaintBall - Nyíregyháza

Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF

Jelen ÁSZF a www.extazispaintball.hu domain néven, üzemeltető által (ld. lentebb) nyújtott Weboldal szolgáltatásra terjed ki, és az üzemeltetést végző Vállalkozás (a továbbiakban: Mi, Eladó), valamint a Weboldal felhasználója, a szolgáltatást igénybe vevő megrendelő (a továbbiakban: Ön), (a továbbiakban együtt: Felek) jogait és kötelezettségeit, illetve a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos – jogszabályi előírásoknak megfelelő - tudnivalókat szabályozza.

 • Megrendelő jelen szerződésben: A Weboldalon meghirdetett szolgáltatást időpontfoglalás útján kezdeményező természetes személy, aki a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet értelmében fogyasztónak minősül.
 • Felhasználó jelen szerződésben: A Weboldalra látogató minden személy, függetlenül attól, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat.
 • Játékos a jelen szerződésben: Aki megrendelés alapján szervezett Paintball játékban részt vesz.

Kérjük, amennyiben megrendelőnk kíván lenni, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési/Felhasználási Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Amennyiben időpontfoglalással szolgáltatásunk használatával megrendelést kíván leadni, az ÁSZF elfogadásáról kifejezett nyilatkozatot is tennie kell az időpontfoglalás elküldésével egyidejűleg.

Jelen dokumentum magyar nyelven, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül. Az elektronikusan megkötött szerződés, és a megrendeléskor hatályban lévő ÁSZF tárolt változatát az erre irányuló jogi kötelezettség teljesítése érdekében a szerződés megszűnésétől számított 5 évig őrizzük. ÁFÁ-s számla igénye esetén az adatait a számviteli törvény mindenkor hatályos rendelkezéseiben előírt ideig őrizzük.

Fenntartjuk a jogot az ÁSZF egyoldalú módosítására. A folyamatban lévő vásárlásokra a megrendelés elküldésének időpontjában érvényes ÁSZF az irányadó.

AZ ÁSZF a Weboldal e célra szolgáló menüpontjából is letölthető, illetve nyomtatható.

Az ÁSZF hatályba lépésének napja: 2019. március 20.

1. A Vállalkozás adatai

CyberBanan 2.0 Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 • Röviditett cégnév: CyberBanan 2.0 Kft.
 • Ügyvezető: Berencsi Zoltán
 • Telefon: +36 - 70 - 536-0601
 • Internet cím: www.cyberbanan.hu
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Székhely: 4492 Dombrád, Kossuth L. u. 74.
 • Adószám: 14203787-1-15
 • Közösségi adószám: HU14203787
 • Cg.: 15-09-072309
 • Bankszámlaszám: 10918001-00000053-48260015 - Unicredit Bank

A Szolgáltató végzi a Weboldal karbantartását, továbbá a honlap és az ahhoz kapcsolódó adatok tárolásához szükséges tárhely biztosítását.

2. Szolgáltatásunk

A Weboldalon a Nyíregyházán, a Körmendi tanyán megtalálható paintball pályán történő játéklehetőséget, mint szolgáltatást mutatjuk be, lehetőséget biztosítva az időpontfoglalásra, az előzetes tájékozódásra, illetve a Paintball játék népszerűsítését célzó blogbejegyzések megismerésére.

Ha kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatosan, kérjük, hogy használja a Weboldalon a Kapcsolat, és/vagy a „boríték” ikonnal jelzett kapcsolatfelvételre szolgáló menüpontban elhelyezett űrlapot.

Levelére 48 órán belül válaszolunk.

3. Időpontfoglalással kapcsolatos információk

Az időpontfoglaláshoz, ezáltal a szolgáltatás megrendeléséhez a megrendelőnek nem kell előzetesen regisztrálnia.

Az időpontfoglalás menüpontban elhelyezett űrlap kitöltésével és elküldésével küldheti el a szolgáltatás megrendelésére vonatkozó igényét, melynek során több adatra is szükségünk van a szolgáltatás Ön által elvárt színvonalának biztosításához. Az igény elküldését megelőzően a nyilatkozatot kell tennie az Általános Szerződés/Felhasználási Feltételek és az Adatkezelési Tájékoztató elfogadásáról.

Az időpontfoglalás elküldését követően automatikus e-mail üzenetben jelennek meg időpontfoglalása adatai, amely azt igazolja, hogy foglalása bekerült a rendszerünkbe. Ha nem kap automata visszaigazolást e-mail fiókjába, vélhetően technikai hiba lépett fel, ezért javasoljuk elérhetőségeinken felvenni velünk a kapcsolatot.

A beérkezett időpontfoglalási igények elfogadásáról 48 órán belül e-mailben küldünk visszajelzést, a megrendelő által megadott e-mail címre. A megrendelés megerősítésének napján a Felek között a szolgáltatási szerződés létrejön, mely a megrendelő részére foglalófizetési kötelezettséggel jár. A szerződés részleteit a szolgáltató elektronikusan tárolja. A megrendelés megerősítésével egyidejűleg kiküldött díjbekérő tartalmazza a foglaló megfizetésének részleteit.

A foglaló megfizetésének elmulasztása esetén nem tudjuk biztosítani a szolgáltatás – választott időpontban történő – teljesítését. A foglaló átutalását követően kérjük, hogy e-mailben vagy telefonon jelezze felénk az átutalás megtörténtét, amely alapján az időpont foglalás e-mailben véglegesítésre kerül. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fentiek alapján az időpont a foglaló beérkezését követően kerül megerősítésre. A foglalónak a játék tervezett időpontja előtt legalább 5 nappal meg kell érkeznie, ennek hiányában nem tudjuk garantálni, hogy a kiválasztott időpontban játéklehetőséget tudunk biztosítani. Amennyiben az Ön által megadott időpontra más megrendelő időközben foglalót ad, Önnek új időpontot kell választania, a teljesített foglalót az időpontfoglalásba beszámítjuk, illetőleg lehetősége van elállni a szerződéstől, ez esetben visszatérítjük az Ön befizetését.

A foglaló megérkezésétől számított 3 napon belül e-mailt küldünk a foglaló beérkezéséről, valamint a szolgáltatás igénybe vételének részleteiről (játékszabály, biztonsági előírások stb). Amennyiben a szolgáltatás napján az időjárási körülmények nem megfelelőek (eső, erős szél, 10 C alatti hőmérséklet, a szolgáltatás igénybevétele az Önök biztonsága érdekében nem biztosítható, ebben az esetben új időpont kijelölésére van lehetőség.

A megrendeléskor hatályos ÁSZF elérhetőségét a megrendelés megerősítését tartalmazó e-mailben küldjük meg Önnek.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét.

Tájékoztatjuk, hogy az Ön felelőssége, hogy az Ön által megadott adatokat pontosan adja meg. Ön a megrendelésével tudomásul veszi, hogy az Ön által hibásan, pontatlanul teljesített adatbevitelből eredő minden kárát és költségét jogosultak vagyunk Önre hárítani. A pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősségünket kizárjuk.

4. Árak

A Weboldalon feltüntetett szolgáltatási árak, kellékek árai a fizetendő összeget tartalmazzák, tekintettel arra, hogy vállalkozásunk alanyi ÁFA mentes.

Amennyiben hibás árat tüntettünk fel a termék mellett, a tőlünk elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy – a jogszabályoknak megfelelően - Vállalkozásunk nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben ÖN ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

5. Fizetési feltételek

A foglaló bankszámlaszámunkra történő megfizetésén túl, a játék során igénybe vett lőszer és extra kellék használat árát személyesen a Paintball pályán kell megfizetni készpénzben.

6. A szolgáltatás igénybe vételének szabályai

Amit a játék előtt érdemes tudni:

A festék golyó útjába állni bátor dolog, ám nem mindig kellemes érzés, persze a találat okozta pillanatnyi fájdalom a "csata" hevében szinte fel sem tűnik. Azonban azt javasoljuk, mindenki hozzon magával váltás ruhát - főleg alsóneműt - ami nem baj, ha koszos lesz.

A paintball játékhoz keménytalpú, magas, bokát is védő cipőt javaslunk (bakancs a legjobb) és persze kesztyű sem árt! A festék golyó hagyta foltot bármiből ki lehet mosni egyszerű szappanos vízzel is.

 • A megmaradt, illetve a tárakba kiöntött lőszereket semmilyen körülmények között nem váltjuk vissza a játék végén, mivel azok még akkor is mechanikai sérülést szenvednek a játéktól és az időjárási körülményektől, ha nem hagyták el a tárat! A terepen kizárólag a helyszínen vásárolt lőszer használható!
 • A földre szóródott lőszert nem szabad a markerbe tölteni, mert beszennyezheti annak belső szerkezetét és szándékos károkozásnak minősül!
 • Csapatépítő trénigek, legény-, leánybúcsúk, nagyobb társaságok játékának lebonyolításához testre szabott árajánlatunkhoz az időpontfoglalás során minden fontos információra szükség lesz!
 • Saját marker használatára is lehetőség van külön egyeztetés alapján!
 • Amennyiben a tervezett játéknapon esik az eső, illetve 10C fok alá esik a hőmérséklet, a játékot elnapoljuk, ilyen körülmények között nem tudunk megfelelő pályát és játékminőséget biztosítani!

Alapvető Paintball játékszabályok:

Az első és legfontosabb, a biztonság!

 • A szem és az arc épségét a speciális paintball-maszk szavatolja, ezért azt a pálya területén, a játék ideje alatt folyamatosan viselni kell!
 • A játék lefújásig tart, melyet mindig a játékvezető jelez!
 • A lelőtt játékos "halottnak" számít. (Nem beszél, nem mutogat, nem ad lőszert és a kiállítási ponton SEM VESZI LE A MASZKJÁT, amíg tart a játék!)
 • Játszani csak alkohol és drogmentes állapotban lehet.
 • 14 éven aluliak, kizárólag a 10-14 éves korosztály számára rendelkezésre álló gyerek markerek használatát vehetik igénybe!
 • A játékvezető szava szent és vitathatatlan!
 • A játékban mindenki saját felelősségére vesz részt.
 • Pályáinktól függően vannak egyedi szabályok.
 • A játék alapja a becsület!

Paintball játéktípusok – Kezdő játékosoknak:

 • Team Death Match - Két csapat küzd egymás ellen, cél az ellenfél teljes megsemmisítése, az a csapat győz, amelyik csapatból marad állva ember.
 • Medve vadászat, egy önként jelentkező tele tárral elrejtőzik a pályán, a többiek pedig fejenként 11db. (21db.) lőszerrel vadásznak rá.

Természetesen ezeken kívül rengeteg játéktípus létezik még. Nyitottak vagyunk az új ötletekre, ha van egyedi elképzelés.

Játékszabályok elfogadása

A játékosoknak a Paintball pályán a játék megkezdése előtt írásban nyilatkozatot kell tenniük a játékszabályok elfogadásáról, a biztonsági szabályok betartásáról, az adatvédelmi hozzájárulásokról.

7. Elállás joga

Önnek lehetősége van a szolgáltatás teljesítési napját megelőzően az alábbi feltételekkel elállni a szerződéstől.

Foglaló befizetéséig Ön fizetési kötelezettség nélkül bármikor elállhat a szerződéstől.

Foglaló befizetését követően Ön az elállási jogát az alábbiak szerint gyakorolhatja:

Tekintettel arra, hogy a foglalóval biztosított, kieső időpontok esetén vállalkozásunkat kár éri, mivel az Ön által lefoglalt időpontot nem fogja tudni másnak értékesíteni (új megrendelések feldolgozása, foglalóbekérés és foglalófizetés teljesítése és a választott időpont véglegesítése átfutási ideje miatt), ezért a foglaló beérkezését követően a megerősítésre került játékidőpont előtt

 1. legkésőbb 14 nappal történő elállás esetén visszatérítjük a foglaló 75%-át.
 2. legkésőbb 5 nappal történő elállás esetén a foglaló 50%-át áll módunkban visszatéríteni.
 3. 96 órával történő elállás esetén nem áll módunkban a foglalót visszatéríteni.

Amennyiben el szeretne állni a szerződéstől, Ön ezt írásban köteles közölni Velünk (postán ajánlott tértivevényes küldeményben, vagy e-mailben). Az elállási szándék beérkezését, annak kézhezvételét követően haladéktalanul, visszaigazoljuk Önnek.

Elállási jog gyakorlása esetén a Felek között létrejött szerződés megszűnik.

Amennyiben nem szeretne elállni a szerződéstől, de bármely körülmény miatt nincs lehetősége igénybe venni szolgáltatásunkat a megerősítésre került időpontban, az 1-2. pontok szerinti határidőn belül lehetősége van új játéknapot választani 60 napos határidővel. Következő napitári évre nem lehet időpontot átfoglalni. A 3. pontban foglalt határidőn belül történő lemondás esetén az Ön által teljesített foglaló elvész, amennyiben szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, új időpontfoglalási eljárást kell indítania.

8. Ügyfélszolgálat, panaszkezelés, jogi igények érvényesítése

Vállalkozásunkkal szemben Ön panasszal élhet a székhelyünkre címzett postai küldeményben, és az elektronikus levelezési címünkre küldött levélben, továbbá szóban a Paintball pályán.

A panasz felvételéhez szükséges:

 • a) a neve, lakcíme,
 • b) a panasz előterjesztésének helye, ideje, módja,
 • c) a panaszának részletes leírása, a megrendelő által dokumentumok és egyéb bizonyítékok jegyzéke,
 • d) a vállalkozás nyilatkozata a megrendelő panaszával kapcsolatos álláspontjáról, amennyiben a panasz azonnali kivizsgálása lehetséges,
 • e) a jegyzőkönyvet felvevő személy és - telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz kivételével - a megrendelő aláírása,
 • f) a jegyzőkönyv felvételének helye, ideje,
 • g) telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a panasz egyedi azonosítószáma.

A szóbeli panaszt azonnal megvizsgáljuk, és szükség szerint orvosoljuk. Ha Ön a panasz kezelésével nem ért egyet, illetve ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontról haladéktalanul jegyzőkönyvet veszünk fel, melyet legkésőbb a panaszra adott válasszal együtt küldünk meg a vásárló részére. A hozzánk érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgáljuk és arra érdemi választ adunk. Panaszának esetleges elutasítását indoklással látjuk el.

A panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt őrizzük meg.

Vállalkozásunk a jogviták elsősorban békés úton történő rendezésére törekszik.

A fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról (fogyasztói online vitarendezési irányelv) szóló, 2013. évi május 21.-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: rendelet) alapján az Európai Bizottság létrehozott egy online vitarendezési platformot, amely 2016. február 15-től vehető igénybe az online adásvételi vagy szolgáltatási szerződést kötők között fogyasztói jogvita esetén mind a fogyasztók, mind a kereskedők számára. A rendelet hatálya közvetlenül kiterjed az Unióban letelepedett, Magyarországon székhellyel rendelkező online adásvételi vagy szolgáltatási szerződésekben érintett kereskedőre, amennyiben közte és a fogyasztó között létrejött online adásvételi vagy szolgáltatási szerződéssel kapcsolatban fogyasztói jogvita merül fel. Ahhoz, hogy az online vitarendezési platformot használni tudja, előzőleg regisztrálnia kell az Európai Bizottság rendszerében. Az online vitarendezési platformot az Európai Bizottság rendszerében való regisztrációt követően az alábbi link segítségével érheti el: http://ec.europa.eu/odr Az oldal betöltését követően válassza ki a kívánt nyelvet, jelentkezzen be és kövesse az oldal utasításait.

Amennyiben az Ön fogyasztói panaszát elutasítjuk, úgy Ön jogosult Békéltető Testülethez is fordulni. A békéltető testület előtti eljárás megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését. A fogyasztó a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testületnél jogosult eljárást kezdeményezni. A békéltető eljárásában a Weboldal üzemeltetője a vonatkozó jogszabály alapján köteles részt venni és együttműködni. A testületek listáját megtalálhatják a www.bekeltetes.hu oldalon. Amennyiben a fogyasztó panaszát vagy minőségi kifogását a szolgáltatást nyújtó vállalkozás nem, vagy nem a jogszabályoknak megfelelően kezelte, illetve egyéb, a fogyasztói jogot sértő hibát vétett, a fogyasztó a lakóhelye szerint illetékes járási hivatalhoz fordulhat. A lakóhely szerint illetékes járási hivatalok listáját és elérhetőségeit a www.jarasinfo.gov.hu oldalon érheti el. Egyes esetekben (így webáruházakat érintő bizonyos jogsértések esetén is) az eljárást a megyeszékhelyek járási hivatala folytatja le.

A vállalkozás székhelye szerint illetékes Békéltető Testület (Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Békéltető Testület, 4400, Széchenyi u 2., postacím: 4401 Nyíregyháza, Pf. 260., Telefon: 0642-416074, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), eljárásának lefolytatására irányuló kérelem: http://bekeltetes-szabolcs.hu/docs/KERELEM2017.pdf

Szerzői jogok

A weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

Részleges érvénytelenség, magatartási kódex

Ha az ÁSZF valamely pontja jogilag hiányos vagy hatálytalan, attól még a szerződés további pontjai érvényben maradnak és a hatálytalan vagy hibás rész helyett a vonatkozó jogszabályok rendelkezései alkalmazandók.

A Vállalkozásunknak nincs a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódexe.

9. Adatkezelés

Kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat, amelyben részletesen ismertetjük az EU Általános Adatvédelmi rendeletének megfelelő adatkezelési gyakorlatunkat, illetve a felhasználók/megrendelők személyes adatainak védelméhez fűződő jogait és lehetőségeit.

10. Egyéb rendelkezések

A Felek között a szerződés a teljesítést követően szűnik meg.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény) rendelkezései és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Korm. Rendelet rendelkezései az irányadók.

CyberBanan 2.0 Kft.